Euler Hermes
rotator

› Kreditforsikring

Beskyt din virksomhed med en kreditforsikring fra Euler Hermes mod de kommercielle og politiske risici, du ikke selv har kontrol over. Vi giver dig tryghed til at handle med nye kunder og hjælper din virksomhed med at vokse lønsomt.

› Inkasso

Har du solgt og faktureret varer og serviceydelser, men ikke fået betaling? I Euler Hermes hjælper vi dig med at inddrive gælden uanset hvor i verden, din kunde befinder sig.

› Garantier

Euler Hermes udsteder garantier for at sikre, at dine kontraktlige forpligtelser bliver overholdt. Vores omfattende globale netværk og finansielle soliditet er til stor gavn, når du skal sikre din driftskapital og udvide din forretning.

› For kunder

I Euler Hermes kan du administrere din police via vores onlinesystem EOLIS, lige når det passer dig. Det er også i denne sektion, du bestiller inkassomærkater, finder blanketter, vejledninger og meget mere.
Euler Hermes er verdens førende udbyder af kreditforsikringsløsninger. Gennem mere end 100 år har vi serviceret kunder og opbygget et indgående kendskab til branchen og markeder i konstant forandring.
Vi er en del af Allianz koncernen, der er en af verdens førende udbydere af finansielle ydelser.

 

 
JOB & KARRIERE
Ledige stillinger
Vi søger løbende nye medarbejdere til vores kontor i Danmark.
Klik på opslagene for at læse nærmere.

› Credit Analyst for our credit team in Euler Hermes Denmark

Euler Hermes

Kontakt os allerede i dag!
45 88 33 33 88
Mandag til fredag
fra 08.30 til 16.30
Følg os på: