Hvorfor vælge en garantiløsning fra Euler Hermes

 

 

​Vi er førende udbyder af garantier i en række lande, og vi tilbyder et komplet udvalg af garantiløsninger til virksomheder af alle størrelser – fra mindre virksomheder til store multinationale selskaber.
 
Vores garantier giver dig plads til finansiel fleksibilitet, da presset på kreditbevillingen i banken fjernes. Som uafhængig garant, garanterer vi for dit ansvar over for tredjepart i form af garantier eller sikkerhedsstillelser.
 
Vores ekspertise og erfaring med underwriting gør os i stand til at udstede garantier til både store og mindre virksomehder og inden for næsten alle sektorer af handel og industri.
 
Gennem det omfattende internationale netværk, som vi har som en del af Allianz-koncernen, er vi en førende udbyder af garantier på verdensbasis.

 

Hvad er fordelene ved at vælge en garantiløsning fra Euler Hermes?


Fordelene ved en garantiløsning fra Euler Hermes er:
  • Et fleksibelt alternativ til at sikre likviditet og fri arbejdskapital
  • Aflaster kreditbevillingen i banken
  • Euler Hermes er en solid garantistiller (AA rating fra Standard & Poor's) og en pålidelig reference for dine beneficianter og dine finansielle partnere
  • Vi har et globalt netværk af kontorer
  • International erfaring som garantistiller
Takket være Euler Hermes’ garantiløsninger kan du sikre et langsigtet samarbejde som leverandør/entreprenør og finde den rigtige løsning til dit garantibehov.