Garanti i udlandet

​Du kan også regne med vores mangeårige erfaring inden for garantistillelse i udlandet. Euler Hermes står ved din side som international erfaren garant verden over.

Udenlandske transaktioner kræver ofte garantier, som skal betales på anfordring, uden nødvendigheden af at bevise at der er sket brud på den underliggende kontrakt først. Euler Hermes hjælper sine kunder med at opnå bedre betingelser i forbindelse med at indfri deres erstatningspligt.
 
Hvis du leverer varer eller serviceydelser i andre lande, kan vi stille garantier over for dine udenlandske kunder, idet vi tager højde for de forskellige måder at lave forretning på i udlandet.
 
Kunder fra den offentlige sektor uden for Europa kræver ofte garanti fra en garant i deres eget land. I det tilfælde kan du regne med os. Hvor det er nødvendigt, gør vi brug af vores internationale netværk af garanter – selskaber associeret med Euler Hermes eller Allianz samt andre lokale forsikringsselskaber og banker – der fungerer som fronting selskab i det relevante land. De stiller den sikkerhed, som du eller dine datterselskaber måtte have behov for lokalt, på dine vegne og understøttet af vores garanti.

KONTINUERLIG PROFESSIONEL RÅDGIVNING PÅ STØRRE INTERNATIONALE PROJEKTER

 
Koordineringen af større infrastrukturprojekter som bygning af dæmninger, tunneler eller broer er en uhyre kompleks opgave. Leveringen af nødvendige "jumbo garantier" skal planlægges i god tid og koordineres mellem involverede byggekonsortier, kunder, garantiforsikringsselskaber og banker.
 
Jo tidligere du involverer Euler Hermes i processen, jo mere effektivt kan vores sikkerhedskoncepter styrke din forhandlingsposition. Selvom de nødvendige garantier ofte kun kan udstedes af et internationalt konsortium af garanter, kan vi med vores ekspertise og internationale kontakter give dig den støtte, som du har behov for for at arrangere en international sikkerhedsstillelse.