Global inkasso

 

 

Euler Hermes hjælper dig med at inddrive gæld i hele verden. 

bttom-shadow483px
 

Global inkasso - i hele verden
Hvis betalingen udebliver, kan vi hjælpe dig uanset hvor i verden din kunde befinder sig. Vi tilbyder global inkasso overalt i verden. Med Euler Hermes Danmark er sagen sat i gang i løbet af få dage, også selvom skyldner ikke bor i Danmark.

 
Retslig inkasso
Vi sikrer dig en effektiv inddrivelse af fordringer og eventuel retslig inkasso på alle sager til meget konkurrencedygtige priser.
 
Et anerkendt og seriøst navn
Vi er et veletableret og anerkendt navn i mange lande, og det betyder, at en henvendelse fra Euler Hermes Danmark ofte giver et effektivt resultat. Og naturligvis er vi meget opmærksomme på, at du fortsat skal have et godt forhold til dine forretningsforbindelser - også efter udeståendet er betalt.

Få en inkassoaftale med Euler Hermes Danmark
Ønsker du at indgå en inkassoaftale med Euler Hermes Danmark, så kontakt os på contact.dk@eulerhermes.com eller på 88 33 33 88. Så sender vi dig samarbejdsaftalen samt betingelser. Så snart vi har modtaget den underskrevne genpart, kan vi starte inkassosagen.
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

HVAD ER INKASSO?

Har du solgt og faktureret varer og serviceydelser, men ikke fået betaling? Euler Hermes kan hjælpe dig inddrive gælden uanset hvor i verden din kunde befinder sig. 
Inkassoforretning    

INKASSOLØSNINGER

Vi tilbyder skræddersyede inkassoløsninger, som er tilpasset til dine specifikke forretningsbehov og forbindelser.
 
Vores inkassoløsninger    

 

     

    Kontakt vores inkassoafdeling

    Ved at markere nedenstående boks bekræfter jeg, at Euler Hermes må kontakte mig om sine produkter og tjenester i overensstemmelse med deres privatlivspolitik.