Hvad er inkasso?

​Lad os se det i øjnene! - For sene betalinger er en uundgåelig del af livet i enhver virksomhed. I en ideel verden ville man aldrig skulle beskæftige sig med inkasso. I den virkelige verden kommer man nok ikke uden om det, men med vores hjælp bliver det meget lettere - uanset hvor i verden din kunde befinder sig. 

 

Hvis du har solgt varer eller serviceydelser og faktureret dine kunder, men har måttet vente på betaling, er du ikke alene. Desværre er denne situation mere og mere almindelig i det aktuelle økonomiske klima. 
 
Ubetalte fakturaer kan påvirke din virksomhed i alvorlig grad, hvis de ikke håndteres korrekt. Det kan påvirke likviditet, omsætning, kreditvurdering og endda virksomhedens omdømme negativt. Inkasso kan være utroligt svært, især under en økonomisk krise, og derfor er det altid bedst at reagere hurtigt.  
 
Det er en god idé at have en proaktiv tilgang til håndtering af ubetalte tilgodehavender. Har du aldrig brugt en ekstern samarbejdspartner til at inddrive din gæld, har er du måske lidt skeptisk overfor inkassoselskaber generelt. Men hos Euler Hermes driver vi udelukkende professionel erhvervsinkasso og håndterer dine tilgodehavender, som var de vores egne. Som inkassovirksomhed er det Euler Hermes ansvar, at inddrivelsen foregår juridisk korrekt, og at sagen håndteres, så din kunderelation er bevaret.
 

  Inkasso hos Euler Hermes

Hos Euler Hermes hjælper vi dig med at inddrive gæld, uanset hvor i verden din kunde befinder sig. Vi sikrer dig en effektiv inddrivelse af fordringer og eventuel retslig inkasso på alle sager til meget konkurrencedygtige priser.
Vi er et veletableret og anerkendt navn i mange lande, og det betyder,a t en henvendelse fra Euler Hermes ofte giver et effektivt resultat. Og naturligvis er vi meget opmærksomme på, at du fortsat skal have en godt forhold til dine forretningsforbindelser - også efter udeståendet er betalt.

Du kan også drage fordel af vores inkassoserviceydelser, selv om du ikke har en kreditforsikring hos os. Ønsker du at indgå en inkassoaftale med Euler Hermes Danmark, så kontakt os på contact.dk@eulerhermes.com eller på 88 33 33 88.