Hvorfor vælge Euler Hermes

  • Kunder fra en bred vifte af brancher og markeder

  • Globale løsninger til alt fra SME til multinationale virksomheder

  • 500+ Euler Hermes inkassoeksperter på verdensplan

  • EH risikodatabase overvåger virksomheder på markeder, der udgør 92 % af den globale BNP 

  • Tæt samarbejde med Euler Hermes kreditforsikring

       

GLOBALE EKSPERTER TIL RÅDIGHED

Vi har over 600 inkassoeksperter ansat på verdensplan. De har, hvad der skal til for at inddrive dine penge uden, at du sætter dine forretningsforbindelser på spil. Vores engagerede team af medarbejdere har omfattende viden på tværs af alle brancher og sikrer dermed en effektiv inddrivelse.

 

VI HAR NAVNET "EULER HERMES"

Som anerkendt førende aktør inden for kreditforsikring og inkasso har vores navn en betydelig effekt på dem, der betaler for sent. At skride til handling og benytte inkasso hos Euler Hermes kan vise debitor, at du mener det alvorligt. 
 

SPECIALISERET EKSPERTISE

Ulig mange andre inkassoselskaber tager vi os aldrig af inkassosager mod privatpersoner. Vi mener, at vores opgave kræver specialister og specialistviden, og derfor påtager vi os kun at inddrive gæld fra virksomheder. Det er her, vi har vores fokus, og hvor vi har uforlignelig ekspertise og erfaring. 

 

VI HAR DEN RETTE VIDEN

Som en del af Euler Hermes koncernen har vi adgang til den bedste forretningsmæssige viden. Det betyder, at vi i jagten på at inddrive dine tilgodehavender, ofte finder afgørende information, som andre inkassoselskaber ikke vil kunne spore. 
 
Vi har også en af verdens største virksomhedsdatabaser, som indeholder førstehåndsviden om 40 millioner virksomheder fra hele verden.
 

VI ER ANERKENDT I BRANCHEN

Vi spiller en aktiv rolle i internationale sammenhænge for inkassoselskaber. Vi er anerkendt for at have høje standarder, som vi opstiller for procedurer og professionalisme – standarder, som nu er benchmark for god praksis inden for branchen. 

 

VI HAR UFORLIGNELIG RÆKKEVIDDE

Vi er til stede i over 50 lande og har et stærkt partnerskab med eksterne advokater og inkassatorer, der gør det muligt for os at tilbyde inkassoydelser i over 130 lande.
 
Med håndteringen af over 200.000 inkassosager årligt bruger vi vores erfaring og viden om lokale markeder til at sikre, at vi kan levere en professionel service til vores kunder lige fra forløbet med de pre-juridiske tiltag til de juridiske forhandlinger.
 
Med vores internationale netværk af agenter og advokater kan vi arbejde på alle markeder, føre forhandlinger på de fleste sprog og håndtere kompleksiteten i ethvert lokalt juridisk system.
 

VI HAR DEN FINANSIELLE SOLIDITET

Som dit inkassoselskab inddriver vi jævnligt store summer på dine vegne. Vores finansielle styrke giver dig sikkerhed for et langsigtet partnerskab. Vi er en del Allianz koncernen, som har en omsætning på 2,27 milliarder EUR og en rating fra Standard & Poor’s på AA.
 
 
Læs Samarbejdsaftalen for Euler Hermes Inkasso