Inkasso i udlandet - hvis kunden ikke betaler

 

 

Hvordan kan Euler Hermes Inkasso hjælpe med dine internationale skyldnere?

Inddrivelse fra dine udenlandske skyldnere kan være særlig vanskeligt pga. lokale forhold og regler, tidsforskelle og sprogbarrierer. Hos Euler Hermes kan vores erfarne og uddannede personale fjerne dine bekymringer og sørge for, at processen forløber korrekt. Gennem vores globale netværk tilbyder vi inkassoservice i 130 lande med hjælp fra vores søsterkontorer og netværk af samarbejdspartnere.
 

Hvordan fungerer det?

Din gæld bliver håndteret af vores erfarne medarbejdere og altid af en lokal repræsentant (men du har altid kun dialog med din faste danske kontaktperson). En fordring er ofte nemmere at inddrive, når henvendelsen ske lokalt end fra udlandet.
 
Når vi inddrager din gæld, sker dette via post, telefon, e-mails og i nogle tilfælde besøg hos virksomeden for at opnå betaling. Vi sporer også kunden, hvis de har flyttet adresse eller ikke kan kontaktes. Bliver det nødvendigt, kan vi også rådgive om retslige tiltag og sørge for, at de bliver igangsat med hjælp fra vores lokale advokater.
 

Forskellige procedurer for inkasso i forskellige lande

Procedurerne for inkasso er meget forskellige fra land til land. I forbindelse med inddrivelse af udestående fordringer i udlandet, er det derfor godt at kende procedurerne og tidsrammerne for ikke at falde i en fælde. For eksempel er det i Norge bedst at indgå forlig med skyldner, hvis der gøres indsigelser, mens man i andre lande bør være opmærksom på, at det kan tage op til 2 år, før debitor betaler det skyldte.
 
Se oversigt over Inkassoprocedure i udlandet
 
Se forslag til rykkere på engelsk, tysk og fransk (Under faneblad 'Vejledninger, prislister m.m.)
 

En guide til inkasso i Danmark og udland

Vi har samlet inkassoprocedurerne for Danmark og vores væsentligste nærmarkeder – det vil sige Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Frankrig og Polen i Euler Hermes Inkassoguide. Den er gratis at downloade for alle. 

Rykkerprocedurer i udlandet

Brochuren beskriver kort, hvordan en rykkerprocedure normalt foregår samt hvilke rentevilkår og gebyrer, der er gældende lokalt, hvis intet andet er aftalt mellem parterne. 
 
Har du allerede en inkassoaftale hos Euler Hermes Danmark, kan du bestille inkassomærkater på forskellige sprog her.