Hvad er kreditforsikring?

 

 

Kreditforsikring beskytter din virksomhed mod både kommercielle og politiske risici, som du ikke har kontrol over. Den forbedrer kvaliteten af din bundlinje og ved at reducere risikoen for uventet insolvens hos dine kunder, hjælper forsikringen din virksomhed med at vokse på en lønsom måde.

 

hvordan virker kreditforsikring?
Kreditforsikring beskytter din virksomhed, hvis en kunde ikke er i stand til at betale dit tilgodehavende. Den manglende betaling kan skyldes, at kunden er gået konkurs, eller at de aftalte vilkår og betingelser ikke er blevet overholdt (f.eks. ved længerevarende misligholdelse).
 
Det virker på en enkel måde: Euler Hermes’ netværk af risikoeksperter overvåger dine kunders finansielle resultater og soliditet. Vi giver hver af kunderne en "rating", som afspejler virksomhedens tilstand og måden, som de driver forretning på. 
 
Baseret på denne risikovurdering får hver af dine købere tildelt et specifikt kredit limit. Du som forsikringstager kan gøre krav på et beløb svarende til dette limit, hvis noget skulle gå galt. Limit bliver justeret op eller ned, hvis ny information om kunden bliver tilgængelig.  
 
Hvordan virker kreditforsikring
  
Vi informerer dig regelmæssigt og gennem hele din aftaleperiode om de forandringer, som kan påvirke dine køberes finansielle stabilitet og deres evne til at betale for produkterne eller de services, som du har leveret. Hvis en køber ikke har mulighed for eller nægter at betale, er du forsikret og dækket op til aftalens kredit limit. Vi kan også styre en eventuel inkasso, hvis du ønsker det/hvis det skulle blive nødvendigt.
 

hvorfor skal du have B2B kreditforsikring?

 
Tilgodehavender er et af hovedelementerne på en virksomheds balance. Med en kreditforsikring kan du beskytte både dine nuværende og fremtidige cash flow og din profit samt koncentrere dine ressourser omkring værdiskabende aktiviteter som for eksempel udvidelse af virksomheden.
 

Helt grundlæggende bidrager en kreditforsikring til at forbedre kvaliteten af en virksomheds bundlinje, gennem:

  • Omfattende beskyttelse mod risici knyttet til insolvens
  • Forbedrede kundeforhold
  • Bedre bankrelationer og øget tilgang til finansiering
  • Større tryghed til at udforske forretningsmuligheder
Kreditforsikring fra Euler Hermes giver også et godt indblik i kundens virksomhed gennem omfattende kreditinformationer.
Få mere at vide ved at læse om de fire grunde til at få en kreditforsikring
  

> Fire grunde til at benytte kreditforsikring


 

eksempel på kreditforsikring

 
Hvis en virksomhed opererer med en profitmargin på 5% og en af kunderne misligholder en betalingsaftale på 100.000 kr., skal virksomheden have et mersalg på 2.000.000 kr. for at kompensere for den tabte fortjeneste.
 
Ubetalte tilgodehavender kan hæmme din virksomhed og reducere din investeringskapacitet. En kreditforsikringsaftale hjælper dig med at styre dine tilgodehavender og dækker for tab, hvis en regning forbliver ubetalt. 
  
Vi skræddersyr løsninger inden for kreditforsikring til din virksomheds størrelse, sektor og behov. Hør mere om kreditforsikring til mindre virksomheder, mellemstore og store virksomheder eller multinationale virksomheder ved at ringe 88 33 33 88.


Vær opmærksom ved kreditsalg til tyske virksomheder

> se hvorfor her​​

​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

     

 

     

 

     

    Kontakt os for at høre mere om kreditforsikring

     Ved at markere nedenstående boks bekræfter jeg, at Euler Hermes må kontakte mig om sine produkter og tjenester i overensstemmelse med deres privatlivspolitik.