Hvorfor Euler Hermes?

 

 

Hvorfor er Euler hermes markedsførende inden for kreditforsikring?

 
Ved hjælp af global ekspertise, som er skabt gennem mere end 100 år, har Euler Hermes udviklet en unik, omfattende og nøjagtig metode til risikoanalyse, hvilket har gjort os til verdensførende udbyder af kred​itforsikringsløsninger.
 
I hjertet af vores services ligger vores viden – en viden, som vi har opnået gennem erfaring og gennem et netværk af risikoeksperter i over 50 lande. Denne viden er kun tilgængelig for vores kunder, og vi bruger den til at hjælpe din virksomhed med at vokse samt til at beskytte dig mod risiciene knyttet til kundeinsolvens.
 

hvordan fungerer det?

 
 
Vores unikke underwriting-metode bliver udført af vores risikoeksperter, som overvåger debitorer, foretager møder, og som altid står klar til at svare på forespørgelser angående kredit limits.
  
Vores kreditforsikringsløsninger hjælper tusindvis af virksomheder uanset størrelse og sektor med trygt at kunne handle - både på hjemmemarkedet og internationalt, fordi de ved, at deres fordringer bliver betalt. Du får også tryghed i at vide, at dit partnerskab med os hviler på vores finansielle styrke, som er anerkendt med Standard & Poor’s AA rating.
 

hvorfor vælge Euler Hermes?

 
Vi giver dig adgang til den bedste viden
Vores omfattende risikodatabase bliver konstant overvåget, gennemgået og opdateret for at sikre, at den er præcis og nøjagtig.
 
Vi er din partner
Når vi får adgang til ny information, informerer vi dig hurtigt og klart for at styrke dit beslutningsgrundlag.
 
Hos os er kunden i fokus
Gennem hvert eneste trin i risikoprosessen støtter vi din virksomhed med kundeservice på højeste niveau. Vi overholder vores tidsfrister og er altid tilgængelige med råd, så du får det optimale ud af vores samarbejde.
 
Vi er tæt på dine forretninger
Vi har risikoeksperter og økonomer i mere end 50 lande rundt om i verden. Vores kreditbeslutninger bliver altid taget tæt på din risiko og derefter koordineret på et globalt niveau.
 
Vi giver dig direkte og sikker adgang til policeinformation
Vores unikke onlinesystem, EOLIS, er tilgængelig for alle vores kunder. Via systemet kan du sende forespørgsler om nye kredit limits, føre tilsyn med din eksisterende aftale og følge med i dine kredit limit forespørgsler.
 
Vi har økonomisk styrke og troværdighed
Vi er en del af Allianz, som er en af verdens førende udbydere af financielle services, og vi har desuden en AA rating fra Standard & Poor’s.
 
Vi skræddersyr løsninger inden for kreditforsikring til din virksomheds størrelse, sektor og behov. Hør mere om kreditforsikring til mindre virksomheder, mellemstore og store virksomheder eller multinationale virksomheder ved at ringe 88 33 33 88.